Mechaninis 3D konstruktorius
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-12,10 €

Mechaninis 3D konstruktorius Skorpionas

3D konstruktorius ROKR Emperor Scorpion Model. Surinkite Imperatorių Skorpioną, paleiskite šį mechanizuotą plėšrūną ir jis negailestingai sumedžios visus jūsų priešus mūšio lauke. Tai ne tik žaislas, bet ir meno kūrinys. Konstruktorių sudaro 123 detalės. Surinkimo laikas apie 4 valandas. Surinktos delionės išmatavimai: 17x13x11.5 cm. Reikalingi 3 elementai - tipas: AAA (į komplektą neįeina)

65,90 € Su PVM

54,46 € Be mokesčių

78,00 € - 12,10 €


check Pristatymas per 1-2 d. d.
notifications_active Mažas likutis
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas
Pažadinkite žiaurųjį Imperatorių Skorpioną ir veskite savo bendražygius į pergalę. Priešai drebės iš siaubo prieš šią mechanizuotą transformaciją. Nors ši karo mašina turi klasikinės formos kairę žnyplę, jos dešinioji žnyplė tapo trijų nagų sugriebimo jėgos svirtimi su stipria šerdimi, leidžiančia naudoti skirtingus sukimosi režimus, kad suplėšytų priešą. Svarbiausia yra aukšta imperatoriaus skorpiono uodega, kuri turi aštrius žalvario spalvos metalinius smaigalius, kad pagerintų kovos galimybes. Mėlyna šviesa ant uodegos leidžia nuostabiai tiksliai įgelti priešams, o žalia šviesa rodo mirtinus uodegos neurotoksinus, kurie gali nužudyti grobį vienu smūgiu.
Rokr Emperor Scorpion Model yra „pasidaryk pats“ 3D dėlionė, pagaminta iš ABS plastiko, metalo ir odos. Tai puikus projektas paaugliams ir suaugusiems, ieškantiems puikaus išskirtinio dizaino ir nesudėtingo surinkimo.

Charakteristikos
Robotime
MI04
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: