Vokelis - miegmaiši
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Akcija!-20,00 €

Vokelis - miegmaišis Petite&Mars Comfy

Šiltas ir minkštas vežimėlio vokelis-miegmaišis žiemai. Jis pasižymi aukšta kokybe, įmantriomis detalėmis ir akiai maloniu dizainu. Šoninis užtrauktukas. Yra papildomas tvirtinimo gaubtas ant vežimėlio. Nuimamas kailiukas. Comfy vokelis turi 3 skirtingus panaudojimo būdus: vokelis lopšiui, sportiniam vežimėliui ir kaip įdėklas pilnai nusegųs viršutinę dalį. Suteikia komfortą ir šilumą šaltomis dienomis. Viršutinė medžiaga atspari sniegui, vėjui ir vandeniui. BIONIC-FINISH® ECO viršutinė medžiaga yra atspari vandeniui ir tuo pačiu neturi jokių pavojingų medžiagų. Ji veikia taip pat, kaip gamta sukuria kristalizuotas paviršiaus struktūras ant augalų ir plunksnų, kurių dėka vanduo efektyviai nuteka nuo paviršiaus. 6 skylės miegmaišio gale leidžia pritvirtinti prie bet kokio vežimėlio. Be to, universalios angos tinka vežimėlio diržams, kurių negalima atsegti. Užtrauktukai susikerta apačioje, o juos atsegus susidaro praktiška anga vaiko kojytėms. Vokelio išmatavimai: 55x100 cm. Spalva - Champagner Shower(foto Nr. 1).

49,90 € Su PVM

41,24 € Be mokesčių

69,90 € - 20,00 €


check Pristatymas per 1-2 d. d.
check Turime
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas
Valymas: Laikykitės skalbimo instrukcijų, nurodytų etiketėje esančiais simboliais, kad išlaikytumėte atsparumą vandeniui, po kiekvieno skalbimo rekomenduojame impregnuoti (arba naudoti produktus, kurie dedami tiesiai į skalbinius).
Medžiaga: 100% poliesteris (STANDARD 100 by OEKO-TEX®). Jei tekstilės gaminys turi OEKO-TEX® STANDARD 100 ženklą, galite būti tikri, kad kiekviena šio produkto sudedamoji dalis buvo patikrinta, ar nėra kenksmingų medžiagų ir yra visiškai saugi sveikatai.
Tinka į sportinį arba lopšinį vežimėlį bei rogutes.


Petite&Mars yra čekų-slovakų prekės ženklas, kuris buvo įkurtas remiantis 20 metų patirtimi rinkoje ir siūlo kokybiškus, dizaino gaminius mažiesiems. Visi gaminiai yra kruopščiai ir su meile kuriami ir gaminami. Petite&Mars orientuojasi į kokybę, saugumą ir gerą kainą. Su Petite&Mars galite būti tikri, kad jūsų vaikai auga saugioje ir mylinčioje aplinkoje.
Charakteristikos
Petite&Mars
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: