Šviečiančios magnetinės kaladėlės
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Akcija!

Šviečiančios magnetinės kaladėlės - kamuoliukų takas

49 dalių naujoviškas magnetinės konstrukcijos rinkinys kamuoliukų takeliui statyti. Blokai yra itin universalus gaminys – jais galite statyti įvairius daiktus tiek plokščiai 2D formų pavidalu, tiek erdviškai kurti pastatus, erdvines figūras ir kamuoliukų takelius. Tačiau šis rinkinys yra unikalus – jame yra daug žėrinčių elementų, tarp jų ir keli rutuliukai, kurie pajudėję pradeda švytėti. Dėl to, sukonstravus trasą, per ją judantys kamuoliukai sukurs gražų šviesos reginį. Prožektoriai apšvies taką, kad jis atrodytų dar įspūdingiau. Apšviesta trasa gražiai atrodys ir naktį. Kai kurie blokeliai yra sujungti naudojant magnetus, todėl visa konstrukcija tampa patvaresnė. Likę blokai, kurie veikia kaip tuneliai, yra įspraudžiami į jiems skirta vietą. Komplekte yra 4 kamuoliai, 9 šviečiantys blokeliai, 16 kvadratinių magnetinių blokelių, 20 įvairių formų blokų, 20 lipdukų su įvairiais paveikslėliais. Kvadratinis magnetinis blokas: 6.5 x 6.5 x 0,7 cm. Didžiausias blokas: 5 x 4,5 cm Pakuotė: 27x 13 x 7.5 cm.

15,90 € Su PVM

13,14 € Be mokesčių


check Pristatymas per 1-2 d. d.
check Turime
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas
STEM integracija: suderintas su STEM (mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos) mokymosi tikslais, žaislų rinkinys leidžia praktiškai tyrinėti tokias sąvokas kaip geometrija, simetrija ir konstrukcijos stabilumas kuriant ir eksperimentuojant. Įvairių formų, dydžių ir spalvų magnetinis blokas suteikia begalines kūrybinio kūrimo galimybes, suteikia vaikams galimybę kurti savo unikalias konstrukcijas.
Magnetinės plytelės lengvai susijungia, todėl vaikai gali tyrinėti magnetizmo principus ir lavinti erdvinio mąstymo įgūdžius, kai jie kuria įvairias formas ir struktūras.
Žaidimas padeda stiprinti gebėjimą spręsti problemas.
Iš patvarių ABS medžiagų pagamintas deimantinio paviršiaus 4D žaislų rinkinys teikia pirmenybę saugumui ir užtikrina ilgaamžiškumą, kad atlaikytų dažną žaidimą ir smalsių jaunų protų tyrinėjimą. Padeda pažinti spalvas, formas, proporcijas. Mokina loginio mąstymo.
Pakuotės matmenys: 29.5 x 23,5 x 7 cm.
Charakteristikos
Kiti tiekėjai
IK5144_2
Įspėjimas
Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos pakavimo medžiagos ir detalės nėra prekės dalys, todėl prieš paduodant prekę
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: